Orthopedagoog in Twente

Orthopedagoog

Mijn naam is Elles Stahlie. Ik ben orthopedagoog en heb me gespecialiseerd in hoogbegaafdheid. In december 2013 heb ik de stap genomen om mijn eigen praktijk Zien in Eigenheid te openen in Diepenheim. Daarnaast werk ik als orthopedagoog voor het samenwerkingsverband EPOS (Expertisecentrum Passend Onderwijs Salland). Voor EPOS begeleid ik ook diverse bovenschoolse Plusgroepen (groep 3/4, groep 5/6/7 en groep 8) en kan ik ingezet worden voor consultaties op scholen bij vragen over hoogbegaafdheid.

Praktijk hoogbegaafde kinderen

Met Zien in Eigenheid richt ik me op het begeleiden van hoogbegaafde kinderen en hun ouders. Ook wil ik een verbinding maken tussen thuis en school, zodat ook de leerkrachten de juiste “tools” hebben om een hoogbegaafd kind te begeleiden.
Bij mij in de praktijk heb ik een ZIE HBgroep en begeleid ik (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen individueel. Deze kinderen leer ik bijvoorbeeld omgaan met hun gevoeligheden, hun perfectionisme en faalangst en ik help ze om zich op sociaal gebied wat zekerder te voelen. Voor ouders bied ik onder andere de oudercursus Hoogbegaafd Thuis.

Begeleiding en ondersteuning hoogbegaafde kinderen

Ik begeleid en ondersteun kinderen en hun (leer/ontwikkelings)proces waarbij ik uitga van de eigenheid van het kind. Ik wil kinderen helpen hun talenten te ontwikkelen zodat ze gelukkig kunnen opgroeien en zichzelf accepteren en waarderen en zich geaccepteerd en gewaardeerd voelen door anderen. Mijn doel is om een kind in zijn kracht te zetten, zodat het kind weer dingen doet die bij hem of haar passen en waar het kind zich goed bij voelt. Zo kan het kind hoogbegaafdheid als iets positiefs gebruiken.

Praktijk in Twente: Diepenheim

Mijn praktijkruimte is in Diepenheim (Twente), maar ik kan een kind ook thuis of op school bezoeken in de regio Oost-Nederland.
Heeft u een vraag over uw hoogbegaafde kind, mijn praktijk of de diensten die ik aanbied? Laat het me dan weten. U kunt altijd geheel vrijblijvend contact met me opnemen via e-mail (info@zienineigenheid.nl) of via het contactformulier aan de rechterkant van deze pagina.

Praktijk Zien in Eigenheid Diepenheim